T/m 24 juli worden er geen bestellingen verzonden. Ook is een bezoek aan onze showroom in deze periode niet mogelijk. Excuus voor het ongemak. Voor vragen zijn wij per mail bereikbaar.
Akrobat Orbit Flat to the ground trampoline 430 cm Sport 995,00
Akrobat Orbit Flat to the ground trampoline 335 x 244 Sport 899,00

Akrobat Orbit Flat to the ground trampoline 305 x 183 Sport

Beschikbaar via nabestelling

779,00

Wis selectie

De Akrobat Trampoline Orbit  is een top design trampoline, past in elke tuin, en is voorzien van een veiligheidsnet.
Akrobat blijft zich vernieuwen op het gebied van trampolines. Het merk is een begrip geworden bij fanatieke springers en heeft ze zich met de Orbit serie specifiek gericht op het verbeteren van de klassieke tuintrampoline voor jong en oud.

Alle Akrobat Orbit trampolines zijn voorzien van de AkroSpring veer, deze dubbel conische veer van gegalvaniseerd draad zorgt voor een soepele en gezondere sprong die maximaal belast kan worden en die minimaal dezelfde levensduur heeft als de trampoline. De veren en het frame worden volledig beschermd met een schuimrubberen rand zodat de kans op ongelukken wordt geminimaliseerd. Daarnaast wordt er nog een extra veren bescherm flap toegepast wat zorgt voor een nog betere afscherming van de veren.

De Orbit trampolines zijn uitgerust met de AkroAir springmat. Deze springmat is 50% meer luchtdoorlatend dan een standaard springmat, wat ervoor zorgt dat de springervaring van de Orbit als zeer soepel en comfortabel wordt ervaren. Het randkussen van de Orbit Family trampolines is van duurzaam PVC materiaal, en heeft een levensduur van 6 jaar of zelfs langer. Het randkussen is te bestellen in verschillende kleuren.

De Orbit trampoline is een zeer veilige, CE gecertificeerde trampoline. Vanwege zijn aantrekkelijke prijs is de Orbit een zeer populaire keuze, maar dat betekent niet dat de trampoline op kwaliteit heeft ingeleverd! De Akrobat Orbit wordt ontwikkeld en geproduceerd in Europa. Er wordt uitsluitend gewerkt met kwaliteitsmaterialen.

De Orbit is verkrijgbaar in 3 grondniveau’s (Flat to the ground, Inground en Above ground) en in 2 vormen (rond en rechthoekig).

LET OP: GEEN SAFETYNET, WEL VEILIG! Per 1 januari 2021 ben je verplicht een veiligheidsnet bij je trampoline te plaatsen. Uitzondering hierop zijn de trampolines die helemaal gelijk met de grond worden ingegraven, de zogenaamde Flatlavel of Flatground trampolines. Wel raden wij aan een valdempende ondergrond rondom de trampoline te plaatsen. Deze moet samen met de beschermrand van de trampoline minimaal één meter zijn.

Specificaties:
Agmeting: 305 x 183 cm
Test gewicht: 800 kg
Aantal veren: 64 stuks
Rand: 380 mm breed en 30 mm dik
Buisdikte: 42 x 2 mm

Garantietermijnen:
Trampolineframe: 10 jaar en beschermrand, springdoek: 3 jaar en veren: 10 jaar

Gewicht 120 kg
Kleur

,

Merk

Soort

Vorm

Terug naar boven