Berg Buzzy Jeep Sahara 185,00315,00
Akrobat Orbit Flat to the ground trampoline 380 x 250 met veiligheidsnet 1.319,00

Akrobat Orbit Flat to the ground trampoline 380 x 250 Sport

Beschikbaar via nabestelling

1.049,00

Wis selectie

De Akrobat Trampoline Orbit  is een top design trampoline, past in elke tuin.
Akrobat blijft zich vernieuwen op het gebied van trampolines. Het merk is een begrip geworden bij fanatieke springers en heeft ze zich met de Orbit serie specifiek gericht op het verbeteren van de klassieke tuintrampoline voor jong en oud.

Alle Akrobat Orbit trampolines zijn voorzien van de AkroSpring veer, deze dubbel conische veer van gegalvaniseerd draad zorgt voor een soepele en gezondere sprong die maximaal belast kan worden en die minimaal dezelfde levensduur heeft als de trampoline. De veren en het frame worden volledig beschermd met een schuimrubberen rand zodat de kans op ongelukken wordt geminimaliseerd. Daarnaast wordt er nog een extra veren bescherm flap toegepast wat zorgt voor een nog betere afscherming van de veren.

De Orbit trampolines zijn uitgerust met de AkroAir springmat. Deze springmat is 50% meer luchtdoorlatend dan een standaard springmat, wat ervoor zorgt dat de springervaring van de Orbit als zeer soepel en comfortabel wordt ervaren. Het randkussen van de Orbit Family trampolines is van duurzaam PVC materiaal, en heeft een levensduur van 6 jaar of zelfs langer. Het randkussen is te bestellen in verschillende kleuren.

De Orbit trampoline is een zeer veilige, CE gecertificeerde trampoline. Vanwege zijn aantrekkelijke prijs is de Orbit een zeer populaire keuze, maar dat betekent niet dat de trampoline op kwaliteit heeft ingeleverd! De Akrobat Orbit wordt ontwikkeld en geproduceerd in Europa. Er wordt uitsluitend gewerkt met kwaliteitsmaterialen.

 

LET OP: GEEN SAFETYNET, WEL VEILIG! Per 1 januari 2021 ben je verplicht een veiligheidsnet bij je trampoline te plaatsen. Uitzondering hierop zijn de trampolines die helemaal gelijk met de grond worden ingegraven, de zogenaamde Flatlavel of Flatground trampolines. Wel raden wij aan een valdempende ondergrond rondom de trampoline te plaatsen. Deze moet samen met de beschermrand van de trampoline minimaal één meter zijn.

Specificaties:
Afmeting: 380 x 250 cm
Test gewicht: 800 kg
Aantal veren: 94 stuks
Rand: 380 mm breed en 30 mm dik
Buisdikte: 50 x 2 mm

Garantietermijnen:
Trampolineframe en veren 10 jaar, beschermrand en springdoek 2 jaar.

Gewicht 250 kg
Kleur

,

Merk

Vorm

Soort

Terug naar boven