Akrobat Orbit Inground trampoline 305 x 183 cm met veiligheidsnet 889,00
Akrobat Orbit Flat to the ground trampoline 244 cm Sport 675,00

Akrobat Orbit Inground trampoline 335 x 244 cm met veiligheidsnet

Akrobat verenigt alle premium springeigenschappen en het gebruik van hoogwaardige materialen in één trampoline. Een ook de prijs is verrassend te noemen. Dit is de Akrobat Orbit trampoline.

Beschikbaar via nabestelling

999,00

Wis selectie

De Akrobat Trampoline Orbit  is een top design trampoline, past in elke tuin, en is voorzien van een veiligheidsnet.
Akrobat blijft zich vernieuwen op het gebied van trampolines. Het merk is een begrip geworden bij fanatieke springers en heeft ze zich met de Orbit serie specifiek gericht op het verbeteren van de klassieke tuintrampoline voor jong en oud.

Alle Akrobat Orbit trampolines zijn voorzien van de AkroSpring veer, deze dubbel conische veer van gegalvaniseerd draad zorgt voor een soepele en gezondere sprong die maximaal belast kan worden en die minimaal dezelfde levensduur heeft als de trampoline. De veren en het frame worden volledig beschermd met een schuimrubberen rand zodat de kans op ongelukken wordt geminimaliseerd. Daarnaast wordt er nog een extra veren bescherm flap toegepast wat zorgt voor een nog betere afscherming van de veren.

De Orbit trampolines zijn uitgerust met de AkroAir springmat. Deze springmat is 50% meer luchtdoorlatend dan een standaard springmat, wat ervoor zorgt dat de springervaring van de Orbit als zeer soepel en comfortabel wordt ervaren. Het randkussen van de Orbit Family trampolines is van duurzaam PVC materiaal, en heeft een levensduur van 6 jaar of zelfs langer. Het randkussen is te bestellen in verschillende kleuren.

De Orbit trampoline is een zeer veilige, CE gecertificeerde trampoline. Vanwege zijn aantrekkelijke prijs is de Orbit een zeer populaire keuze, maar dat betekent niet dat de trampoline op kwaliteit heeft ingeleverd! De Akrobat Orbit wordt ontwikkeld en geproduceerd in Europa. Er wordt uitsluitend gewerkt met kwaliteitsmaterialen.

De Orbit is verkrijgbaar in 3 grondniveau’s (Flat to the ground, Inground en Above ground) en in 2 vormen (rond en rechthoekig).

Specificaties:
Afmeting: 335 x 244 cm
Test gewicht: 800 kg
Aantal veren: 80 stuks
Rand: 380 mm breed en 30 mm dik
Buisdikte: 50 x 2 mm

Garantietermijnen:
Trampolineframe: 10 jaar en beschermrand, springdoek: 3 jaar en veren: 10 jaar

Gewicht 120 kg
Kleur

,

Merk

Soort

Vorm

Terug naar boven