Akrobat Primus Flat to the ground Trampoline 520x305 Sport 2.099,00
Akrobat Veiligheidsnet half rond 185,00209,00

Akrobat Primus Flat to the ground Trampoline 430 x 305 Sport

De Akrobat Primus 430×305 is een rechthoekige flat to the ground trampoline die door zijn afmetingen een mooie balans biedt tussen springenot en ruimtegebruik.

Beschikbaar via nabestelling

1.359,00

Wis selectie

De Akrobat Primus 430 x 305 cm een trampoline die met zijn afmetingen een mooie balans biedt tussen springenot en ruimtegebruik. Zijn springoppervlak geeft je voldoende ruimte voor de mooiste trucs.  De combinatie van het speciale veersysteem en de unieke springmat, maken  deze  trampoline tot een echte top trampoline. Dankzij zijn fantastische springeigenschappen is de Akrobat Primus geliefd bij ervaren springers, freerunners, gymnasten en turners. Maar ook de beginnende springer zal zich razendsnel ontwikkelen op deze rechthoekige trampoline die volledig kan worden ingegraven. De Primus Flat to the ground 430×305 In het kort:

  • Unieke sprongcapaciteit wordt behouden ondanks het formaat.
  • 70% luchtdoorlatend springdoek voor minimale luchtweerstand.
  • 3 buizen frame voor optimale veiligheid
  • Extra zwaar randkussen met lange levensduur
  • 104 trampolineveren, 4.30×3.05 meter

De springmat van de Primus trampoline niet te vergelijken met wat er elders in de markt is te verkrijgen. Wanneer er in dit springmatmateriaal een gaatje zou komen scheurt de springmat niet helemaal door. Ook heeft de AkroVent springmat een extra beschermrand die de veren afdekt, waardoor je tijdens het springen nooit met je voet tussen een veer kan komen.

Standaard is onze Primus voorzien van een speciaal extra zwaar randkussen. Bedoeld voor intensief gebruik en lange levensduur. Dit randkussen is gemaakt van extra zwaar PVC materiaal, met hierbij een extra top coating wat zorgt voor een levenslange levensduur. Dit type randkussen herkent u aan het glanzende oppervlak.

 

LET OP: GEEN SAFETYNET, WEL VEILIG! Per 1 januari 2021 ben je verplicht een veiligheidsnet bij je trampoline te plaatsen. Uitzondering hierop zijn de trampolines die helemaal gelijk met de grond worden ingegraven, de zogenaamde Flatlavel of Flatground trampolines. Wel raden wij aan een valdempende ondergrond rondom de trampoline te plaatsen. Deze moet samen met de beschermrand van de trampoline minimaal één meter zijn.

Gewicht 200 kg
Kleur

,

Merk

Soort

Vorm

Terug naar boven