Ballenschieter met 6 glow in the dark ballen 6,99
Barbie Boerenmarkt speelset 29,99

Berg Champion Rond inground sport

Beschikbaar via nabestelling

819,001.019,00

Wis selectie

De BERG Inground Champion is een trampoline met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast is het een weerbestendige en duurzame trampoline die heel het jaar buiten kan staan. De BERG Inground Champion voldoet aan de strenge kwaliteits- en veiligheidseisen van BERG.

LET OP: GEEN SAFETYNET, WEL VEILIG! Tegenwoordig ben je verplicht een veiligheidsnet bij je trampoline te plaatsen. Uitzondering hierop zijn de trampolines die worden ingegraven, de zogenaamde Inground of Flatground trampolines. Wil je toch liever een trampoline zonder net,  dan is een zachte valdempende ondergrond rondom de trampoline ook toegestaan.  Deze moet samen met de beschermrand van de trampoline minimaal één meter zijn.

Garantietermijnen:
Trampolineframe: 10 jaar en beschermrand, springdoek: 2 jaar en veren: 5 jaar

Montage:
De BERG Champion Inground is eenvoudig te monteren. Zoek eerst een geschikte plek uit voor de trampoline. Graaf vervolgens een kuil die  zo’n 50 cm kleiner is dan de maat van de trampoline. Het frame wordt rondom de kuil opgezet op een stevige ondergrond. De poten worden met de meegeleverde ankers in de grond gefixeerd. Let op dat de trampoline genoeg ruimte in de tuin heeft, twee meter rondom de trampoline is een prima veiligheidsafstand.

Laat je de Trampoline liever door ons plaatsen, bel of mail voor de mogelijkheden

 

Gewicht N/B
Kleur

, ,

Maten

, , ,

Terug naar boven