Worden leggen, hout 14,99
Berg Favorit Inground trampoline 270 Sport 349,00

Berg Favorit Grand Inground sport 520

Beschikbaar via nabestelling

929,00949,00

Wis selectie
De Grand Favorit is het beste van twee modellen trampolines. Door de ovale vorm profiteer je van de sterkte van het ronde frame en in de lengte heb je alle ruimte om lekker te springen. De Grand Favorit is de grootste trampoline binnen de Berg collectie, namelijk 365 bij 515 cm!
De BERG Favorit is een trampoline met een prima prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast is het een weerbestendige en duurzame trampoline die heel het jaar buiten kan staan. De BERG inground Favorit voldoet aan de strenge kwaliteits- en veiligheidseisen van BERG (TUV , AIB en CE)
LET OP: GEEN SAFETYNET, WEL VEILIG! Sinds enkele jaren ben je verplicht een veiligheidsnet bij je trampoline te gebruiken. Uitzondering hierop zijn de trampolines die helemaal gelijk met de grond worden ingegraven, de zogenaamde Flatlavel of Flatground trampolines en de Inground trampolines die ongeveer 15 cm boven het maaiveld uitsteken.  Dan is het wel van belang dat je een zachte valdempende ondergrond rondom de trampoline hebt. Deze moet samen met de beschermrand van de trampoline minimaal één meter zijn.
Gewicht 125 kg
Kleur

, ,

Merk

Soort

Vorm

Terug naar boven