Berg Favorit Grand Regular met veiligheidsnet Comfort 520 1.139,001.159,00
Barbie Cabriolet 29,99

Berg Favorit Ultim Inground sport

Beschikbaar via nabestelling

549,00829,00

Wis selectie

Door de rechthoekige vorm van de Berg Ultim Champion zijn je sprongen op de trampoline beter controleerbaar. De rechthoekige vorm zorgt ervoor dat je over de hele trampoline lekker kan springen en dat de trampoline in bijna elke tuin past.

De BERG Favorit is een trampoline met een prima prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast is het een weerbestendige en duurzame trampoline die heel het jaar buiten kan staan. De BERG inground Favorit voldoet aan de strenge kwaliteits- en veiligheidseisen van BERG.

LET OP: GEEN SAFETYNET, WEL VEILIG! Sinds enkele jaren ben je verplicht een veiligheidsnet bij je trampoline te gebruiken. Uitzondering hierop zijn de trampolines die helemaal gelijk met de grond worden ingegraven, de zogenaamde Flatlavel of Flatground trampolines en de Inground trampolines die ongeveer 15 cm boven het maaiveld uitsteken.  Dan is het wel van belang dat je een zachte valdempende ondergrond rondom de trampoline hebt. Deze moet samen met de beschermrand van de trampoline minimaal één meter zijn.

Gewicht N/B
Kleur

, ,

Maten

, ,

Merk

Soort

Vorm

Terug naar boven