BERG Favorit Rond Inground met veiligheidsnet comfort. 609,00979,00
Berg Favorit Rond Regular met veiligheidsnet Comfort 569,00939,00

Berg Favorit Rond Inground Sport

Beschikbaar via nabestelling

459,00729,00

Wis selectie
De Favorit trampoline is het basismodel van Berg. De Favorit is bij uitstek geschikt voor particulier gebruik, kent een prima prijs-kwaliteitsverhouding, is  weersbestendig en voldoet aan de strenge veiligheidseisen van BERG.
De BERG Favorit is voorzien van een brede beschermrand. Hierdoor zijn de veren veilig afgeschermd. Het materiaal is van bisonyl en garandeert jarenlang speelplezier. De veren zijn met driehoeksogen aan het springdoek bevestigd en maar liefst 8 maal doorgestikt.
Het frame is zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde gegalvaniseerd, daardoor roestbestendig. Dat maakt de trampoline extra duurzaam.
Stevig op de grond:
Het frame en de poten zijn met elkaar verbonden door een speciaal kliksysteem. Extra stevig en er kan niets verschuiven tijdens het springen of het verplaatsen van de trampoline!
Montage:

De BERG Favorit Inground is eenvoudig te monteren. U zoekt eerst een geschikte plek uit voor de trampoline. Vervolgens moet een kuil worden gegraven. De kuil maakt u zo’n 50 cm kleiner dan de diameter van de trampoline. Het frame wordt rondom de kuil opgezet op een stevige ondergrond. De poten worden met de meegeleverde ankers in de grond gefixeerd.

LET OP: GEEN SAFETYNET, WEL VEILIG! Sinds enkele jaren ben je verplicht een veiligheidsnet bij je trampoline te gebruiken. Uitzondering hierop zijn de trampolines die helemaal gelijk met de grond worden ingegraven, de zogenaamde Flatlavel of Flatground trampolines en de Inground trampolines die ongeveer 15 cm boven het maaiveld uitsteken.  Dan is het wel van belang dat je een zachte valdempende ondergrond rondom de trampoline hebt. De Deze moet samen met de beschermrand van de trampoline minimaal één meter zijn.
Gewicht N/B
Kleur

, ,

Maten

, , ,

Soort

Vorm

Terug naar boven