Berg Playbase Frame Medium TL 1.499,00
Berg Playbase Frame Medium LL 1.649,00

Berg Playbase Frame Large TL

Beschikbaar via nabestelling

1.649,00

Beschikbaar via nabestelling

Wat de Playbase van BERG uniek maakt, is het minimalistische frame die grotendeels in de grond is ingegraven. Daarnaast zorgt de hoge kwaliteit er voor dat je erg lang kan genieten van de Playbase. Stel dat je de Playbase hebt en merkt dat er na een tijdje minder mee wordt gespeeld, dan kan je het speeltoestel met accessoires weer omtoveren tot bijvoorbeeld een sport of lounge speeltoestel!

LARGE FRAME AFMETINGEN: 380 (L) x 100 (B) x 245 (H) cm

Hoogwaardige kwaliteit

Het sterke en robuuste frame beschikt over een gepatenteerde buisverbinding. Het BERG PlayBase frame staat stevig in de grond en vormt zo een solide basis voor de vele accessoires.

Minimalistisch design

Het mooie minimalistische ontwerp van de BERG PlayBase kenmerkt zich door het strakke geometrische design, zwart gepoedercoat staal en natuurlijke hout- en touwaccenten in de accessoires. Kies je voor het medium frame, dan heb je een speeltoestel dat lekker compact is met veel mogelijkheden.

Lang (speel)plezier

De unieke combinaties van BERG PlayBase zijn aanpasbaar voor elke leeftijd en interesse. Naast de keuze in accessoires, kun je per zijde van het frame kiezen uit een trap of rekstok.

Montage:
De BERG Playbase zelf plaatsen en monteren is een aardig klusje. Aan de hand van de montagehandleiding is dit prima zelf te doen.

Laat je de Playbase liever door ons plaatsen, bel of mail voor de mogelijkheden

Gewicht 110 kg
Terug naar boven