T/m 24 juli worden er geen bestellingen verzonden. Ook is een bezoek aan onze showroom in deze periode niet mogelijk. Excuus voor het ongemak. Voor vragen zijn wij per mail bereikbaar.
LEGO City Stuntz Stuntcompetitie, nr 60299 19,99
BERG Rally NRG Orange 459,00479,00

BERG Rally APX Blue

De  Rally Skelter van Berg is de ideale skelter voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Deze stoere en compacte skelter is geweldig speelgoed en het zorgt dat kinderen met plezier gaan buitenspelen.

1 op voorraad (kan nabesteld worden)

499,00519,00

Wis selectie

De BERG Skelter Rally APX  is een echte rally skelter. Met deze skelter kan je hoge snelheden bereiken en door zijn wendbaarheid ga je strak door de bochten heen. De schommel as zorgt er voor dat je ook op ongelijk terrein altijd grip houd op de ondergrond. De skelter heeft een verstelbare zitting met maar liefst 5 standen. De skelter beschikt ook nog over een een verstelbaar stuur. Bekijk hieronder de verdere specificaties van de berg skelter rally APX Blue.

Led verlichting met richtingaanwijzer

Deze berg Rally skelter is voorzien van led verlichting zodat je ook in het donker wordt gezien. De ledverlichting ook werkt als richtingaanwijzer en dit maakt het extra veilig.

Maak geluid met de ingebouwde geluidsbox

Deze Rally skelter is voorzien van een ingebouwde geluidsbox met verschillende geluiden, remmen, toeteren, motor starten en gas geven. Een leuke toevoeging aan deze skelter.

Verstelbare skelter stoel

De Rally skelters van berg hebben allemaal een verstelbare stoel waardoor de skelter kan meegroeien met het kind. kind. Dit maakt de Rally geschikt voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Minimale/maximale lengte advies 110-150 cm

Monteren

Met behulp van de montagehandleiding monteer je de Berg Rally Force skelter binnen een uur. Als Premium dealer van Berg kunnen wij de skelter ook voor je monteren. Zo weet je zeker dat de skelter goed gemonteerd is. Deze service is alleen mogelijk als je de skelter bij ons komt ophalen. Wel zo handig natuurlijk en extra leuk voor je kind. Die rijdt met een lach op zijn gezicht de deur uit.

 

Gewicht N/B
Monteren

Ja graag monteren. Let op: Gemonteerde skelters worden niet verzonden!, Nee ik monteer zelf

Terug naar boven