Douglas schommel met glijbaan model C 775,001.165,00
Houten Werpspel met Zakjes 19,99

Berg Buddy Lime

3 op voorraad

309,00479,00

Wis selectie

Met de BERG Buddy Lime, in limoengroen / zwart,  heb je een hele bijzondere uitgave van dit model skelter.  Het unieke BFR systeem zorgt ervoor dat je met je pedalen kan trappen, remmen en achteruit rijden! Het stuur is al voorbereid op de BERG Soundbox! Met deze skelter ben je zeker de coolste coureur in de buurt.

Eigenschappen:

  • Verstelbare stoel
  • Verstelbaar stuur
  • BFR trapsysteem
  • geschikt kinderen van 3 – 8 jaar
  • Schommelas, zo heb je altijd grip op de grond

 

Monteren

Als Premium dealer van Berg kunnen wij de skelter voor je monteren. Zo weet je zeker dat de skelter goed gemonteerd is. Voor deze service betaal je de reguliere prijs van de skelter en is alleen mogelijk wanneer je deze zelf afhaalt.  Aan de hand van de montagehandleiding kun je de skelter binnen een uur ook zelf monteren.

Veiligheidsvlag

Maak je Berg Buddy skelter nog opvallender met een veiligheidsvlag. Zo ben je beter zichtbaar in het verkeer. De vlag is eenvoudig te monteren aan de skelter. Inclusief bevestigingsmateriaal.

Aanhanger

De aanhanger is niet alleen handig in het vervoeren van spullen, de zwarte kleur is ook nog eens super gaaf!  Rijden op je skelter wordt nog leuker als je al je spullen mee kan nemen op avontuur. Profiteer van het extra voordeel als je de aanhanger tegelijk met de Berg Buddy Blue bestelt. Naast de scherpe prijs ontvang je ook de benodigde trekhaak er gratis bij!

Gewicht 20 kg
Monteren

Ja graag monteren. Let op: Gemonteerde skelters worden niet verzonden!, Nee ik monteer zelf

Veiligheidsvlag

ja, nee

Aanhanger

Ja, ik profiteer graag van het combi voordeel en wil de aanhanger er ook bij bestellen, Nee, dank je wel

Terug naar boven