Berg Buzzy John Deere 199,00325,00
Berg Skelter XL Pure Blue BFR 529,00

Berg Buzzy Jeep Rubicon

1 op voorraad (kan nabesteld worden)

199,00325,00

Wis selectie

Deze BERG Buzzy wil je hebben. Een stoere moderne skelter welke er uit ziet als een echte Jeep.  De Buzzy Jeep Rubicon heeft een stoer rood-zwart ontwerp. Aan de voorkant heeft de Buzzy Rubicon 2 stoere off-road design veren. De offroad banden van de Buzzy hebben een grof profiel, voor betere grip in bijvoorbeeld zand.Lekke banden zijn bij deze skelter verleden tijd met de EVA fluisterbanden. Dankzij de goede kwaliteit en de stevige schommelas heeft deze BERG Buzzy een goede stabiliteit. Het zadel en het stuur is eenvoudig te verstellen.

De BERG Buzzy Rubicon heeft een verstelbaar zadel en is daarom geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar tot ca 5 jaar.

 

Monteren

Met behulp van de montagehandleiding monteer je de Berg Buzzy Jeep Rubicon binnen een uur. Als Premium dealer van Berg kunnen wij de skelter ook voor je monteren. Zo weet je zeker dat de skelter goed gemonteerd is. Deze service is alleen mogelijk als je de skelter bij ons komt ophalen. Wel zo handig natuurlijk en extra leuk voor je kind. Die rijdt met een lach op zijn gezicht de deur uit.

Veiligheidsvlag

Maak je Berg Buzzy skelter nog opvallender met een veiligheidsvlag. Zo ben je beter zichtbaar in het verkeer. De vlag is eenvoudig te monteren aan de skelter. Inclusief bevestigingsmateriaal.

Aanhanger

Rijden op je skelter wordt nog leuker als je al je spullen mee kan nemen op avontuur. Profiteer van het extra voordeel als je de aanhanger tegelijk met de Berg Buzzy Jeep Rubicon bestelt.

Gewicht 8 kg
Leeftijd

2 tot 5 Jaar

Monteren

Ja graag monteren. Let op: Gemonteerde skelters worden niet verzonden!, Nee ik monteer zelf

Veiligheidsvlag

ja, nee

Aanhanger

Ja, ik profiteer graag van het combi voordeel en wil de aanhanger er ook bij bestellen, Nee, dank je wel

Terug naar boven