Berg Champion Ultim Inground Sport 859,00
Berg Champion Inground trampoline 270cm Sport 649,00

Berg Champion Ultim Regular met safetynet

Door de rechthoekige vorm van de Berg Ultim Champion zijn je sprongen op de trampoline beter controleerbaar. De rechthoekige vorm zorgt ervoor dat je over de hele trampoline lekker kan springen en dat de trampoline in bijna elke tuin past.

Beschikbaar via nabestelling

1.189,002.749,00

Wis selectie

De BERG Champion Regular is een trampoline met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast is het een weerbestendige en duurzame trampoline die heel het jaar buiten kan staan. De BERG Champion Regular voldoet aan de strenge kwaliteits- en veiligheidseisen van BERG.

Weersbestendig:
Na een regenbui gelijk weer springen! Het frame heeft een speciale toplaag van zink, waardoor de trampoline roestbestendig is aan de binnen- en buitenkant. In de beschermrand zit schuim dat geen water opneemt en de rand is voorzien van een water afvoersysteem.

De Ultim Champion is uiteraard uitgerust met het Airflow Pro springdoek en Twinspring veren. Het Airflow Pro springdoek laat meer lucht door. Hierdoor kan je hoger springen en word je minder snel moe. De Twinspring veren zijn diagonaal geplaatst. Hierdoor bevat de trampoline meer veren en zijn deze bovendien langer. Dit zorgt voor meer springplezier en een grotere perfecte jump area.

Veilige Beschermrand:
De BERG Champion heeft een extra brede en dikke beschermrand. De veren zijn helemaal afgedekt en het ronde frame is volledig afgeschermd. Op en top veilig en klaar voor gebruik.

Safety net Deluxe:

Dit safetynet kenmerkt zich door de gebogen palen die aan de buitenzijde van de trampoline worden gemonteerd. Dit komt de veiligheid ten goede evenals de zelfsluitende ingang met herkenbare markering. De hoepel bovenin houdt het net mooi en strak gespannen.

Garantietermijnen:
Trampolineframe: 10 jaar en beschermrand, springdoek: 2 jaar en veren: 5 jaar

Montage:
De BERG Champion Inground is eenvoudig te monteren. Zoek eerst een geschikte plek uit voor de trampoline. Graaf vervolgens een kuil die  zo’n 50 cm kleiner is dan de maat van de trampoline. Het frame wordt rondom de kuil opgezet op een stevige ondergrond. De poten worden met de meegeleverde ankers in de grond gefixeerd. Let op dat de trampoline genoeg ruimte in de tuin heeft, twee meter rondom de trampoline is een prima veiligheidsafstand.

Laat je de Trampoline liever door ons plaatsen, bel of mail voor de mogelijkheden

 

Gewicht N/B
Kleur

, ,

Merk

Soort

Vorm

Maten

, ,

Terug naar boven