Uitverkocht
Triominos De Luxe 22,99
RARA Wat Ben Ik? 22,99

Pokemon Obsidian 3 Booster Blister

Uitverkocht

19,99

Uitverkocht

Stel je voor: een nacht gehuld in duisternis, oplichtend door de schitterende gloed van roodgloeiende sintels. Een adembenemend schouwspel van vonken die samenkomen in een betoverende vuurzee, allemaal wanneer Charizard Ex tevoorschijn komt, bruisend van nieuwe, mysterieuze krachten! Maar dat is slechts het begin…

Betreed het wonderbaarlijke Terastal-fenomeen, dat sommige Pokémon ex zoals Tyranitar, Eiscue en Vespiquen doordrenkt met krachten die hun typen doen vervagen. Ze treden buiten de gebruikelijke grenzen en brengen een verfrissende draai aan gevechten. En dan hebben we nog de indrukwekkende Dragonite ex en Greedent ex, die hun innerlijke krachten op meesterlijke wijze aanwenden om uit te groeien tot ware legenden.

Maar er is nog meer grootsheid te ontdekken! Laat je verbazen door de ongeëvenaarde macht van Revavroom ex, Melmetal ex en talloze andere opmerkelijke Pokémon. Ze staan klaar om de koers van gevechten te wijzigen en je spel naar ongekende hoogten te tillen.

En nu, de ultieme kans om deze magie in handen te krijgen: de Scarlet & Violet—Obsidian Flames-uitbreiding, verpakt in een 3-boosterblister. Open deze schatkist van avontuur om 3 boosters en 1 glinsterende foil promokaart te onthullen. Elke kaart draagt de belofte van opwinding en potentieel, klaar om je Pokémon-ervaring te verrijken. Durf jij het vuur van de Obsidian Flames-uitbreiding te omarmen en je reis naar grootsheid voort te zetten? De keuze is aan jou!

Gewicht 0,2 kg
Leeftijd

vanaf 7 jaar

Terug naar boven