Alle vragen op een rij

Beste Klant
Je bent van harte welkom bij ons in Lettele en we helpen je graag, maar......
I.v.m. Coronamaatregelen graag je begrip en medewerking voor het volgende:
  • Wij laten niet meer dan 2 bezoekers toe in de winkel.
  • Gaat de deur niet automatisch open, graag dan even je geduld totdat andere bezoekers de winkel verlaten. Geef elkaar hierbij de ruimte!
  • Het buiten terrein bij de speeltoestellen maximaal 4 personen. Respecteer hierbij de afstand van 1.5 meter!
 
Aangepaste openingstijden t/m 1 juni:
Ma t/m vr:  12.00 tot 18.00 uur
Zaterdag:       9.00 tot 16.00 uur
Zondag:          gesloten

Betalen

In onze webshop kunt u betalen via iDEAL. Is dit voor u een bezwaar, dan kunt u vooraf het aankoop bedrag naar ons overmaken. Neem hiervoor eerst contact met ons op. Achteraf betalen is niet mogelijk.
 
In onze winkel in Lettele kunt u contant afrekenen of per pin.
 

Verzending

 
Wanneer u op een werkdag voor 14.00 uur bestelt, versturen wij uw bestelling dezelfde werkdag. (mits op voorraad.Wanneer een artikel niet voorradig is nemen wij z.s.m. contact met u op voor overleg.)  In de regel wordt uw bestelling de volgende werkdag bij u aangeboden.  De levering van groot speelgoed (o.a. speeltoestellen / speelhuisjes, schommels) kan een aantal werkdagen langer duren.
 
Wij leveren op het opgegeven afleveradres af.  Vermeld tijdens het registreren altijd een telefoonnummer waarop u overdag bereikbaar bent. Bij eventuele vragen over uw bestelling kunnen wij u direct benaderen. Zo wordt een eventuele vertraging tot het minimale beperkt. Dit kan een telefoonnummer zijn van uw werk of een mobiel telefoonnummer.
 
Alle levertijden gelden als indicatie en niet als fatale termijn.  Firma Roesink  is nimmer aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden.  
 

Retourneren

Retourneren van gekochte artikelen:

Wij vinden het oprecht vervelend wanneer uw aankoop niet aan uw verwachtingen voldoet.  Daarom kunt u goederen in onbeschadigde verpakking binnen 30 dagen terug sturen.  U ontvangt dan uw geld terug m.u.v. de verzendkosten.  Op artikelen welke kosteloos zijn verzonden worden de door ons gemaakte verzend kosten  alsnog berekend. Dit verrekenen wij direct met het terug te betalen bedrag van de geretourneerde goederen. De kosten van retour zenden zijn vanzelfsprekend voor uw eigen rekening.

 

Beschadigd artikel:

Indien u een beschadigd artikel heeft ontvangen of een (onder)deel defect is, neem dan contact op met ons. Wij bespreken met u hoe het probleem verholpen kan worden.

 

Retour procedure:

Bij het retour zenden van artikelen die besteld zijn via onze webshop, hanteren wij de volgende procedure:

1) Neem contact op met ons om een retourformulier aan te vragen.

2) Vul het retourformulier volledig in.

3) Stop de betreffende artikelen samen met het retourformulier en de pakbon in één verpakking.

4) Ga naar het postkantoor en verzend het pakketje naar onderstaand adres.

5) Bewaar het verzendbewijs* zorgvuldig.

*Stuur  uw artikelen altijd  retour via het postkantoor. U ontvangt dan een verzendbewijs. Zo is het mogelijk om uw retourzending te volgen

6) Na ontvangst van uw zending storten wij, bij akkoord, het terug te ontvangen bedrag binnen 5 werkdagen terug op uw  bank rekening.

 

Groot buitenspeelgoed retour:

Het bezorgen van groot buitenspeelgoed brengt veel kosten met zich mee, zo ook het retour halen. Neem  voor het retour halen van deze producten contact met ons op om een afhaalafspraak te maken.  Zorg ervoor dat de zending ingepakt op afgesproken datum en locatie gereed staat voor de chauffeur.

Uw aankoop zelf terug brengen mag ook op onderstaand adres. U bespaart  hiermee uw verzendkosten.  Neem vooraf wel contact met ons op en vergeet uw aankoopbon niet. Terug te betalen bedragen boven €50.00 maken wij per bank op uw rekening over.

 

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag  11.00 tot 18.00 uur
Zaterdag 9.00 tot 16.00 uur*


*Tussen 15 september en 28 februari op zaterdag tot 12.00 uur open


Tijdens schoolvakanties kunnen wij afwijkende openingstijden hanteren.  Neem contact met ons op voor de dan geldende openingstijden.

 

Binnenenbuitenspeelgoed.nl

Bathmenseweg 22

7434 PZ Lettele