Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene informatie:
Binnenenbuitenspeelgoed.nl is onderdeel van Firma Roesink, gevestigd an de Bathmenseweg 22 in Lettele  K.V.K nummer 38009456, BTW nummer NL 136977066B01,  IBAN NL20RABO00146205758

Koopovereenkomst:
Kopen bij binnenenbuitenspeelgoed.nl doet u veilig via Internet bankieren bij uw bank of u betaald bij ons in de winkel contant of per pin. Op het moment dat de orderbevestiging per e-mail is verstuurd aan de klant is de koopovereenkomst tussen binnenenbuitenspeelgoed.nl en de koper tot stand gekomen. Binnenenbuitenspeelgoed.nl behoudt zich het recht voor artikelen die niet binnen 8 dagen na het tot stand komen van de koopovereenkomst zijn betaald, te verkopen aan een andere klant.

Prijzen:
Alle prijzen zijn inclusief BTW  en exclusief andere heffingen van overheidswege en exclusief verzendkosten. Alle aanbiedingen van Binnenenbuitenspeelgoed.nl zijn vrijblijvend. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten. Zetfouten blijven te allen tijde voorbehouden

Veilig betalen:
Bij Binnenenbuitenspeelgoed.nl kunt u veilig betalen met iDEAL.

Verzendtarieven:
Pakketten met een orderwaarde van € 75,- of meer worden gratis bezorgd, ook groot buitenspeelgoed. !
Pakketten 0 - 10 kilo  € 5,00
Pakketten 10 - 30 kilo  € 10.00
Pakketten met afwijkende afmetingen: € 14.50 (bijvoorbeeld: sjoelbak, zandbak etc)
Pakketten 30 - 1000 kilo  € 37.50
Pakketten naar België of Duitsland 0 - 10 kilo € 7.50
Pakketten naar België of Duitsland 10 - 30 kilo € 12.00
Pakketten naar België of Duitsland 30 - 1000 kilo  € 50.00
Extra kosten van een nalevering (deellevering) worden door de koper gedragen. Binnenenbuitenspeelgoed.nl hanteert een maximale levertermijn van 30 dagen. Na de maximale levertijd van 30 dagen heeft koper het recht de overeenkomst zonder opgaaf van reden te ontbinden en zal het geld worden teruggestort.

Levertijden
Wanneer u op een werkdag voor 14.00 uur bestelt, versturen wij uw bestelling dezelfde werkdag. (mits op voorraad. Als een artikel niet voorradig is nemen wij z.s.m. contact met u op vooroverleg.)  In de regel wordt uw bestelling de volgende werkdag bij u aangeboden.  De levering van groot speelgoed (o.a. speeltoestellen, speelhuisjes, schommels) kan een aantal werkdagen langer duren.
 
Wij leveren op het opgegeven afleveradres af.  Vermeld tijdens het registreren altijd een telefoonnummer waarop u overdag bereikbaar bent voor eventuele vragen over uw bestelling.