berg basic skelter BFR

Berg skelter Blue Basic BFR

Gratis verzending!
 
Deze skelter is gebouwd op meer dan 35 jaar ervaring. Dat voel, hoor en zie je wanneer je op deze fantastische skelter rijdt. De wielen draaien soepel doordat ze gelagerd zijn, het stuur kan je met één vinger rond draaien omdat het is uitgerust met een dubbel kogelbesturing. Het is absoluut de veiligste keus! Je hebt namelijk altijd een terugtrap rem. Je kunt makkelijk voor- en achteruit rijden door met je pedalen voor- of achteruit te trappen. Eenvoudig, snel en erg veilig! Het stevige en duurzame frame garandeert jaren speelplezier. Tijdens de zomer, maar ook alle andere seizoenen. Er zijn veel mogelijkheden om het speelplezier uit te breiden. Met bijvoorbeeld een kar, een tweede stoel, zwaalichten en veel andere leuke accesoires. Kom ook buiten spelen met je vrienden en ontdek de wereld!
 
De Berg Basic BFR staat in Lettele, klaar voor een proefrit. Wij hebben meerdere modellen klaar staan om uit te proberen Ben je nieuwsgierig geworden? Kom naar Lettele, dicht bij Deventer. Wij vertellen je alles over skelters.

Wij leveren de skelter gratis thuis, of bij afhalen wordt hij gratis gemonteerd. Wij kunnen de skelter niet gemonteerd bezorgen, ivm de afmetingen.
 
Levertijd 2 - 3 werkdagen
 

€ 419,00