T/m 24 juli worden er geen bestellingen verzonden. Ook is een bezoek aan onze showroom in deze periode niet mogelijk. Excuus voor het ongemak. Voor vragen zijn wij per mail bereikbaar.
Aanbieding
PlayBase Pull-up Bar 99,00
Douglas speeltoestel op maat

Douglas speeltoren met schommel en glijbaan

Beschikbaar via nabestelling

1.350,001.675,00

Wis selectie

Deze speeltoren is opgebouwd uit geschaafde Douglas palen van 14.5  x 14.5 cm. De hoeken zijn afgerond, dit brengt meer veiligheid met zich mee en het staat ook nog mooi. Om het rottingsproces van de staanders tegen te gaan is het gedeelte dat in de grond gaat behandeld met een teervervangend product. Daarnaast gebruiken wij een postsaver op de plek waar de staander de grond uit komt. Zo geven wij het hout optimale bescherming voor de langst mogelijke levensduur. Het plateau is 88 x 88 cm.  De speeltoren is standaard voorzien van een  trapje een glijbaan en een schommel. De schommel  is 255 cm hoog. Je hebt de keuze uit twee lengtes, 300 cm voor 2 schommelplekken of 400 cm voor 3 schommelplekken. Schommelplankjes zijn niet inbegrepen.

Deze Douglas speeltoren  is goed voor jaren lang buitenspeelplezier, ook als de kinderen wat ouder zijn!

Heb je vragen of andere ideeën, laat het ons weten. Wij zijn erg benieuwd en denken graag mee om jouw ideale speeltoestel te verwezenlijken

Laat je de speeltoren liever door ons plaatsen, bel of mail voor de mogelijkheden.

Gewicht 250 kg
plateau hoogte

120 cm, 150 cm

Kleur glijbaan

Blauw, Groen, Rood

Houtbehandeling

, ,

Lengte bovenbalk

300 cm, 400 cm

Terug naar boven