Aanbieding
Akrobat trampoline afdekhoes, inground rond 89,00159,00
Douglas speeltoren, aanbouwschommel 275,00450,00

Douglas speeltoren

Beschikbaar via nabestelling

925,001.175,00

Wis selectie

Deze speeltoren is opgebouwd uit geschaafde douglas palen van 14.5  x 14.5 cm. De hoeken zijn afgerond, dit brengt meer veiligheid met zit mee en het staat ook nog mooi. Om het rottingsproces van de staanders tegen te gaan is het gedeelte dat in de grond gaat behandeld met een teervervangend product. Daarnaast gebruiken wij een postsaver op de plek waar de staander de grond uit komt. Zo geven wij het hout optimale bescherming voor de langst mogelijke levensduur. Het plateau is 88 x 88 cm.  De speeltoren is standaard voorzien van een klimwand een trapje en aan één zijnde een hekje. De positie van deze elementen is zelf te bepalen.

Op de foto’s zijn de schommel  en de duikelstang aanbouw  in het zwart uitgevoerd. Deze elementen zijn opties die niet bij de basisprijs zijn inbegrepen en kunnen apart bij besteld worden.  Al met al is deze douglas speeltoren goed voor jaren lang buitenspeelplezier, ook als de kinderen wat ouder zijn!

Heb je vragen of andere ideeën, laat het ons weten. Wij zijn erg benieuwd en denken graag mee om jouw ideale speeltoestel te verwezenlijken

Laat je de speeltoren liever door ons plaatsen, bel of mail voor de mogelijkheden.

Gewicht N/B
plateau hoogte

120 cm, 150 cm

Kleur glijbaan

Blauw, Groen, Rood

Houtbehandeling

, ,

Terug naar boven