Akrobat Orbit Flat to the ground trampoline 365 cm met veiligheidsnet 1.119,00
Speeltoren Belvedere 679,00819,00

Speeltoren Beach hut

Speeltoren Beach hut is met diverse aanbouwmodules uit te bouwen tot een waar speelparadijs.

Beschikbaar via nabestelling

939,001.029,00

Wis selectie

De karakteristieke uitstraling van de Beach Hut is gewoonweg onweerstaanbaar. Dit charmante speelhuis, voorzien van een mooi balkon aan de voorzijde, staat garant voor uren plezier. Kinderen zullen zich op het strand wanen wanneer ze in de grote zandbak onder de toren machtige zandkastelen bouwen.

De Beach Hut is leverbaar in twee hoogtes en heeft een ladder aan de achterzijde en een extra ingang aan de voorzijde, ideaal voor een extra module zoals bijvoorbeeld een klimwand. De Beach hut is met nog meer modules uit te breiden zoals bijvoorbeeld een schommel.

Blue Rabbit speeltoestellen kenmerken zich door de speeltorens die uitgebouwd kunnen worden met diverse speelelementen zoals een schommel of een klimwand. Op deze manier stelt u uw eigen speeltoestel samen voor maximaal speelplezier, aangepast naar uw eigen wensen.
Onze Blue Rabbit speeltoestellen worden uitsluitend vervaardigd van gedroogd Douglas hout. Wij kiezen voor kwaliteit en gebruiken daarom altijd de maximale houtdiktes die Blue Rabbit adviseert voor gebruik van de speeltoestellen. Zo bent u verzekerd van een mooi, robuust en veilig speeltoestel wat garant staat voor jaren lang speelplezier. Onbehandeld Douglas hout heeft een levensduur van circa 15 jaar en zal na verloop van tijd vergrijzen. Blue Rabbit geeft aanbieders van dit merk de mogelijkheid andere houtsoorten of materiaaldiktes te gebruiken. Deze toestellen zullen in aanschaf iets voordeliger zijn. Op de langere termijn komen deze toestellen tekort wanneer kinderen groter worden en het “stoeigeweld” toeneemt.
Laat je liever de schommel door ons plaatsen, bel of mail voor de mogelijkheden.
Gewicht 200 kg
Maten

,

Kleur

, , ,

Houtsoort

Terug naar boven