Speeltoren Beach hut 939,001.029,00
Aanbouwmodule Rotswand voor speeltoren 119,00129,00

Speeltoren Belvedere

Speeltoren Belvedere is met diverse aanbouwmodules uit te bouwen tot een waar speelparadijs.

Beschikbaar via nabestelling

679,00819,00

Wis selectie

Geniet van weidse uitzichten op deze Belvedere Speeltoren! Deze Speeltoren is zeer geschikt voor de kleinere tuinen doordat zowel de glijbaan als de ladder zich aan de voorzijde bevinden. De hellende zijwanden en de geïntegreerde brede klimwand zorgen voor het bijzondere uiterlijk van deze Speeltoren. Uitbreidingen zijn mogelijk met diverse aanbouw elementen.

Blue Rabbit speeltoestellen kenmerken zich door de speeltorens die uitgebouwd kunnen worden met diverse speelelementen zoals een schommel of een klimwand. Op deze manier stelt u uw eigen speeltoestel samen voor maximaal speelplezier, aangepast naar uw eigen wensen.

Onze Blue Rabbit speeltoestellen worden uitsluitend vervaardigd van gedroogd Douglas hout. Wij kiezen voor kwaliteit en gebruiken daarom altijd de maximale houtdiktes die Blue Rabbit adviseert voor gebruik van de speeltoestellen. Zo bent u verzekerd van een mooi, robuust en veilig speeltoestel wat garant staat voor jaren lang speelplezier. Onbehandeld Douglas hout heeft een levensduur van circa 15 jaar en zal na verloop van tijd vergrijzen. Blue Rabbit geeft aanbieders van dit merk de mogelijkheid andere houtsoorten of materiaaldiktes te gebruiken. Deze toestellen zullen in aanschaf iets voordeliger zijn. Op de langere termijn komen deze toestellen tekort wanneer kinderen groter worden en het “stoeigeweld” toeneemt.
Laat je deze speeltoren liever door ons plaatsen, bel of mail voor de mogelijkheden.
Gewicht N/B
Kleur

, , ,

Houtsoort

Maten

,

Terug naar boven