berg elite trampoline inground 380 cm

Berg trampoline inground Elite 380 cm rood

De Berg ELITE inground trampoline biedt een unieke en gepatenteerde oplossing voor hen die de trampoline zo veel mogelijk uit het zicht willen installeren. Op eenvoudige en veilige wijze kunt u uw trampoline op een nette manier integreren in uw tuin. Daarnaast is het een weerbestendige en duurzame trampoline die heel het jaar buiten kan staan. Deze trampoline voldoet aan de strenge kwaliteits- en veiligheidseisen van BERG (TUV , AIB en CE) en is maar liefst tot 400kg belastbaar !!

De beschermrand is van extreem hoogwaardig materiaal. Deze is 40 cm breed en 30 mm dik en leverbaar in de kleuren rood of groen.
Het frame van de BERG Elite is zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde gegalvaniseerd, daardoor roest bestendig. De veren zijn met driehoeksogen aan het springdoek bevestigd en maar liefst 8 maal doorgestikt. Deze AirFlow springmat is 50% meer luchtdoorlatend t.o.v. een standaard springmat. Dit zorgt voor minder weerstand op de mat tijdens het springen, waardoor je hoger springt.
 

Goldspring
BERG Toys heeft een unieke veer ontwikkeld, de goldspring. Hiermee wordt de springenergie geleidelijker opgebouwd. Door deze veer zijn de krachten op het lichaam lager. Dit maakt dat de sprong hoger, veiliger en comfortabeler is.

Tevens geschikt voor professioneel gebruik.

Garantietermijnen:
Trampolineframe: 10 jaar en beschermrand, springdoek: 5 jaar en veren: 5 jaar 

Maximale belasting: 130kg aanbevolen
Diameter: 380 cm
Hoogte Trampoline: 27 cm
Beschermrand Dikte: 30 mm
Beschermrand Breedte: 47 cm
Gewicht van de trampoline: 73kg
Veren: 80 goldspringveren
 
Montage:
De BERG Champion Inground is eenvoudig te monteren. U zoekt eerst een geschikte plek uit voor de trampoline. Vervolgens moet een kuil worden gegraven. De kuil maakt u zo’n 50 cm kleiner dan de diameter van de trampoline. Het frame wordt rondom de kuil opgezet op een stevige ondergrond. De poten worden met de meegeleverde ankers in de grond gefixeerd. Let op dat de trampoline genoeg ruimte in de tuin heeft, twee meter rondom de trampoline is een prima veiligheidsafstand.
 
Levertijd: 2 tot 3 werkdagen.
 

€ 949,00