berg trampoline inground favorit 380 cm

Berg trampoline inground Favorit 380cm

Gratis verzending!
De Favorit trampoline is het basismodel van Berg. De Favorit is bij uitstek geschikt voor particulier gebruik, kent een prima prijs-kwaliteitsverhouding, is  weersbestendig en voldoet aan de strenge veiligheidseisen van BERG (TUV , AIB en CE).
De BERG Favorit is voorzien van een brede beschermrand. Hierdoor zijn de veren veilig afgeschermd. Het materiaal is van bisonyl en garandeert jarenlang speelplezier. De veren zijn met driehoeksogen aan het springdoek bevestigd en maar liefst 8 maal doorgestikt.
Het frame is zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde gegalvaniseerd, daardoor roestbestendig. Dat maakt de trampoline extra duurzaam.
 
Stevig op de grond:
Het frame en de poten zijn met elkaar verbonden door een speciaal kliksysteem. Extra stevig en er kan niets verschuiven tijdens het springen of het verplaatsen van de trampoline!
Montage:
De BERG Favorit Inground is eenvoudig te monteren. U zoekt eerst een geschikte plek uit voor de trampoline. Vervolgens moet een kuil worden gegraven. De kuil maakt u zo’n 50 cm kleiner dan de diameter van de trampoline. Het frame wordt rondom de kuil opgezet op een stevige ondergrond. De poten worden met de meegeleverde ankers in de grond gefixeerd. Let op dat de trampoline genoeg ruimte in de tuin heeft, twee meter rondom de trampoline is een prima veiligheidsafstand.
 
Specificaties:
Diameter: 380cm
Hoogte: 20cm
Product gewicht: 63 kg
Test gewicht: 550 kg
Aantal veren: 80 stuks
Rand: 380 mm breed en 20-10 mm dik
Buisdikte: 42x2.0mm 

Garantietermijnen:
Trampolineframe: 5 jaar en beschermrand, springdoek en Veren: 2 jaar
Levertijd: 2-3 werkdagen
 
 

€ 439,00