Pro-line trampoline inground 305 cm groen

Pro-line trampoline inground 305 cm groen

Gratis verzending!

Wanneer u een trampoline aanschaft is een ingraaf model een hele veilige optie. Er zijn verschillende modellen en maten leverbaar. Hieronder tonen wij u de Pro-Line inground trampoline van 305 cm in de kleur groen.
Met Proline haalt u kwaliteit in huis. Het frame is dubbel gegalvaniseerd en de veren zijn vervaardigd van gegalvaniseerd staaldraad. Roestvorming is nagenoeg uitgesloten. De haken die de springmat aan de veren bevestigen zijn gesloten kunststof ringen met staal van binnen. Zo kunnen er geen vingers tussen komen. Deze trampoline kan springers aan tot 160 kg en wordt geleverd met een groene beschermrand. Natuurlijk is de rand van uitmuntende kwaliteit, zoals u van een Proline trampoline mag verwachten. Wat u dan mag verwachten is een rand die de veren ruimschoots bedekt en een watervaste vulling heeft. Kortom een rand die wel 15 jaar mee kan gaan.
 
Een afdekhoes is apart bij te bestellen. Deze is aan te raden voor als een trampoline een langere periode niet wordt gebruikt, bijvoorbeeld de winterperiode.
 
Levertijd: 3-4 werkdagenSpecificaties:
- Afmetingen, diameter 305 cm
- Hoogte trampoline 20 cm
- Aantal veren: 72
- Max. gebruikersgewicht: 160 kg
- 1.9 mm stalen topframe
- 42 mm frame-diameter
- binnen- en buitenzijde gegalvaniseerd
- dik pvc (0.6 mm) gesealed randkussen, 20 mm dik
- TUV gekeurd
- AIB gekeurd
- 10 jaar garantie (frame / veren)
- 3 jaar garantie ( randkussen / springmat)

De Pro-line 245 cm staat in Lettele klaar voor proef springen. Wij hebben meerdere modellen klaar staan om uit te proberen. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom naar Lettele, dicht bij Deventer. Wij vertellen je alles over trampolnes.
 
Levertijd: 3-4 werkdagen.
 

€ 579,00