Pro-line trampoline inground 427 cm grijs

Pro-line trampoline inground 427 cm grijs

Gratis verzending!

Wanneer u een trampoline aanschaft is een ingraaf model een hele veilige optie. Er zijn verschillende modellen en maten leverbaar. Hieronder tonen wij u de Pro-Line inground trampoline van 427 cm in de kleur grijs.
Met Proline haalt u kwaliteit in huis. Het frame is dubbel gegalvaniseerd en de veren zijn vervaardigd van gegalvaniseerd staaldraad. Roestvorming is nagenoeg uitgesloten. De haken die de springmat aan de veren bevestigen zijn gesloten kunststof ringen met staal van binnen. Zo kunnen er geen vingers tussen komen. Deze trampoline kan springers aan tot 180 kg en wordt geleverd met een groene beschermrand. Natuurlijk is de rand van uitmuntende kwaliteit, zoals u van een Proline trampoline mag verwachten. Wat u dan mag verwachten is een rand die de veren ruimschoots bedekt en een watervaste vulling heeft. Kortom een rand die wel 15 jaar mee kan gaan.
 
Een afdekhoes is apart bij te bestellen. Deze is aan te raden voor als een trampoline een langere periode niet wordt gebruikt, bijvoorbeeld de winterperiode.
 
Levertijd: 3-4 werkdagen
 

€ 779,00