T/m 24 juli worden er geen bestellingen verzonden. Ook is een bezoek aan onze showroom in deze periode niet mogelijk. Excuus voor het ongemak. Voor vragen zijn wij per mail bereikbaar.
Berg Favorit Inground trampoline 380 cm Sport 619,00639,00
Akrobat Primus Inground trampoline 335 x 244 cm Sport 999,00

Berg Favorit Inground trampoline 430 cm Sport

Beschikbaar via nabestelling

709,00729,00

Wis selectie
De Favorit trampoline is het basismodel van Berg. De Favorit is bij uitstek geschikt voor particulier gebruik, kent een prima prijs-kwaliteitsverhouding, is  weersbestendig en voldoet aan de strenge veiligheidseisen van BERG.
De BERG Favorit is voorzien van een brede beschermrand. Hierdoor zijn de veren veilig afgeschermd. Het materiaal is van bisonyl en garandeert jarenlang speelplezier. De veren zijn met driehoeksogen aan het springdoek bevestigd en maar liefst 8 maal doorgestikt. Het frame is zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde gegalvaniseerd, daardoor roestbestendig. Dat maakt de trampoline extra duurzaam.
Stevig op de grond:
Het frame en de poten zijn met elkaar verbonden door een speciaal kliksysteem. Extra stevig en er kan niets verschuiven tijdens het springen of het verplaatsen van de trampoline!
Montage:

De BERG Favorit Inground is eenvoudig te monteren. U zoekt eerst een geschikte plek uit voor de trampoline. Vervolgens moet een kuil worden gegraven. De kuil maakt u zo’n 50 cm kleiner dan de diameter van de trampoline. Het frame wordt rondom de kuil opgezet op een stevige ondergrond. De poten worden met de meegeleverde ankers in de grond gefixeerd.

LET OP: GEEN SAFETYNET, WEL VEILIG! Per 1 januari 2021 ben je verplicht een veiligheidsnet bij je trampoline te plaatsen. Uitzondering hierop zijn de trampolines die helemaal gelijk met de grond worden ingegraven, de zogenaamde Flatlavel of Flatground trampolines. Wil je toch liever een trampoline zonder net,  dan is een zachte valdempende ondergrond rondom de trampoline ook toegestaan. De Deze moet samen met de beschermrand van de trampoline minimaal één meter zijn.
Specificaties:
Diameter: 430cm
Hoogte: 20cm
Product gewicht: 71 kg
Test gewicht: 600 kg
Aantal veren: 96 stuks
Rand: 380 mm breed en 20-10 mm dik
Buisdikte: 42×2.0mmGarantietermijnen:
Trampolineframe 5 jaar, en beschermrand, springdoek en veren: 2 jaar

Gewicht 90 kg
Kleur

, ,

Merk

Soort

Vorm

Terug naar boven