Berg Favorit Inground trampoline 380 cm 849,00869,00
Berg Favorit Inground trampoline 330cm 739,00

Berg Favorit Inground trampoline 430 cm

De Favorit is het basismodel trampoline van Berg. De BERG Favorit is bij uitstek geschikt voor particulier gebruik. Is weersbestendig en voldoet aan de strenge veiligheidseisen van BERG

Beschikbaar via nabestelling

959,00979,00

Wis selectie
BERG Favorit 430cm met veiligheidsnet comfort
De Favorit is het basismodel trampoline van Berg. De BERG Favorit is bij uitstek geschikt voor particulier gebruik. Is weersbestendig en voldoet aan de strenge veiligheidseisen van BERG (TUV , AIB en CE).
De BERG Favorit heeft een brede beschermrand. Hierdoor zijn de veren veilig afgeschermd. Het materiaal is van bisonyl en garandeert jarenlang speelplezier. De veren zijn met driehoeksogen aan het springdoek bevestigd en maar liefst 8 maal doorgestikt.
Het frame is zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde gegalvaniseerd, daardoor roestbestendig. Dat maakt de trampoline extra duurzaam.Specificaties:
Aantal veren: 96 stuks
Hoogte: 90 cm
Rand: 38 cm breed.
Max belasting: 120 kg
Garantietermijnen:
Trampolineframe: 5 jaar en beschermrand, springdoek en Veren: 2 jaar
Het Berg veiligheidsnet comfort is goed toegankelijk, heeft een zelfsluitende ingang welke is voorxzien van duidelijk zichtbare groene banden. Het kliksysteem zorg ervoor dat het net niet los kan schieten. De palen zijn voorzien van een fraaie zwarte hoes met dit schuim voor optimale bescherming.
Garantie: 1 jaar
Gewicht N/B
Kleur

, ,

Merk

Soort

Vorm

Terug naar boven