Aanbieding
Berg Champion Ultim Flatground 410 cm met Safetynet 1.729,00
Berg Champion Ultim Inground Sport 859,00

Berg Ultim Champion Inground met safetynet 330 cm

Door de rechthoekige vorm van de Berg Ultim Champion zijn je sprongen op de trampoline beter controleerbaar. De rechthoekige vorm zorgt ervoor dat je over de hele trampoline lekker kan springen en dat de trampoline in bijna elke tuin past. Door de mooie beschermrand en het vernuftige systeem van het veiligheidsnet staat de trampoline er altijd mooi bij.

Beschikbaar via nabestelling

1.189,00

Wis selectie

De BERG Inground Champion is een trampoline met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast is het een weerbestendige en duurzame trampoline die heel het jaar buiten kan staan. De BERG Inground Champion voldoet aan de strenge kwaliteits- en veiligheidseisen van BERG.

Weersbestendig:
Na een regenbui gelijk weer springen! Het frame heeft een speciale toplaag van zink, waardoor de trampoline roestbestendig is aan de binnen- en buitenkant. In de beschermrand zit schuim dat geen water opneemt en de rand is voorzien van een water afvoersysteem.

De Ultim Champion is uiteraard uitgerust met het Airflow springdoek en Twinspring veren. Het Airflow springdoek laat 50% meer lucht door. Hierdoor kan je hoger springen en word je minder snel moe. De Twinspring veren zijn diagonaal geplaatst. Hierdoor bevat de trampoline meer veren en zijn deze bovendien langer. Dit zorgt voor meer springplezier en een grotere perfecte jump area.

Veilige Beschermrand:
De BERG Champion heeft een extra brede en dikke beschermrand. De veren zijn helemaal afgedekt en het ronde frame is volledig afgeschermd. Op en top veilig en klaar voor gebruik.

Specificaties:
Afmetingen: 330 x 220 cm
Hoogte: 20 cm

Hoogte incl safetynet: 207 cm
Product gewicht: 100 kg
Test gewicht: 400 kg
Aantal veren: 88 stuks
Rand: 400 mm breed en 30 mm dik
Buisdikte: 50 x 2 mm

Garantietermijnen:
Trampolineframe: 10 jaar en beschermrand, springdoek: 2 jaar en veren: 5 jaar

Montage:
De BERG Champion Inground is eenvoudig te monteren. U zoekt eerst een geschikte plek uit voor de trampoline. Vervolgens moet een kuil worden gegraven. De kuil maakt u zo’n 50 cm kleiner dan de diameter van de trampoline. Het frame wordt rondom de kuil opgezet op een stevige ondergrond. De poten worden met de meegeleverde ankers in de grond gefixeerd. Let op dat de trampoline genoeg ruimte in de tuin heeft, twee meter rondom de trampoline is een prima veiligheidsafstand.

Gewicht N/B
Kleur

,

Merk

Soort

Vorm

Terug naar boven