Berg Ultim Champion trampoline Inground 330 cm 1.259,00
Berg Ultim Champion trampoline Regular 330 cm 1.259,00

Berg Ultim Champion trampoline Inground Sport 330

Door de rechthoekige vorm van de Berg Ultim Champion zijn je sprongen op de trampoline beter controleerbaar. De rechthoekige vorm zorgt ervoor dat je over de hele trampoline lekker kan springen en dat de trampoline in bijna elke tuin past.

Beschikbaar via nabestelling

859,00

Wis selectie

De BERG Inground Champion is een trampoline met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast is het een weerbestendige en duurzame trampoline die heel het jaar buiten kan staan. De BERG Inground Champion voldoet aan de strenge kwaliteits- en veiligheidseisen van BERG.

Weersbestendig:
Na een regenbui gelijk weer springen! Het frame heeft een speciale toplaag van zink, waardoor de trampoline roestbestendig is aan de binnen- en buitenkant. In de beschermrand zit schuim dat geen water opneemt en de rand is voorzien van een water afvoersysteem.

De Ultim Champion is uiteraard uitgerust met het Airflow springdoek en Twinspring veren. Het Airflow springdoek laat 50% meer lucht door. Hierdoor kan je hoger springen en word je minder snel moe. De Twinspring veren zijn diagonaal geplaatst. Hierdoor bevat de trampoline meer veren en zijn deze bovendien langer. Dit zorgt voor meer springplezier en een grotere perfecte jump area.

Veilige Beschermrand:
De BERG Champion heeft een extra brede en dikke beschermrand. De veren zijn helemaal afgedekt en het ronde frame is volledig afgeschermd. Op en top veilig en klaar voor gebruik.

LET OP: GEEN SAFETYNET, WEL VEILIG! Per 1 januari 2021 ben je verplicht een veiligheidsnet bij je trampoline te plaatsen. Uitzondering hierop zijn de trampolines die helemaal gelijk met de grond worden ingegraven, de zogenaamde Flatlavel of Flatground trampolines. Wil je toch liever een trampoline zonder net,  dan is een zachte valdempende ondergrond rondom de trampoline ook toegestaan.  Deze moet samen met de beschermrand van de trampoline minimaal één meter zijn.

Specificaties:
Afmetingen: 330 x 220 cm
Hoogte: 20 cm

Product gewicht: 63 kg
Test gewicht: 400 kg
Aantal veren: 88 stuks
Rand: 400 mm breed en 30 mm dik
Buisdikte: 50 x 2 mm

Garantietermijnen:
Trampolineframe: 10 jaar en beschermrand, springdoek: 2 jaar en veren: 5 jaar

Montage:
De BERG Champion Inground is eenvoudig te monteren. U zoekt eerst een geschikte plek uit voor de trampoline. Vervolgens moet een kuil worden gegraven. De kuil maakt u zo’n 50 cm kleiner dan de diameter van de trampoline. Het frame wordt rondom de kuil opgezet op een stevige ondergrond. De poten worden met de meegeleverde ankers in de grond gefixeerd. Let op dat de trampoline genoeg ruimte in de tuin heeft, twee meter rondom de trampoline is een prima veiligheidsafstand.

Gewicht 63 kg
Kleur

,

Merk

Soort

Vorm

Terug naar boven