Aanbieding
Berg Ultim Champion trampoline Regular 410 cm 2.399,00
Berg Ultim trampoline flatground 410 cm met Aerowall Sport 2.699,00

Berg Champion Ultim Flatground 410 cm Sport

Door de krachtige rechthoekige vorm van de Ultim Champion zijn je sprongen op deze trampoline goed controleerbaar.  De Ultim Champion heeft een super sterk frame en een strakke beschermrand.Dé trampoline dus voor de echte jumpers. Bestel hem nu voor de verlaagde prijs. Beschikbaar rond 30 juni 2021.

Beschikbaar via nabestelling

1.359,00

Wis selectie

Door de krachtige rechthoekige vorm van de Ultim Champion zijn je sprongen op deze trampoline goed controleerbaar.  De Ultim Champion heeft een super sterk frame en een strakke beschermrand en een extra hoog safetynet. Dé trampoline dus voor de echte jumpers.

Door de rechthoekige vorm kan je goed springen over de gehele lengte van de trampoline. Ook heb je door de vorm een betere oriëntatie op de trampoline waardoor je meer controle over je sprongen hebt.
De Ultim Champion 410 beschikt over een uniek en gepatenteerd top-frame welke door zijn koker-vorm en afmeting ongekend sterk is. Dit frame zit zowel op de Regular als de FlatGround trampolines.

De Ultim Champion is uitgerust met het Airflow PRO springdoek en Twinspring veren. Het Airflow PRO springdoek laat 150% meer lucht door. Hierdoor kan je hoger springen en word je minder snel moe. De Twinspring veren zijn diagonaal geplaatst. Hierdoor bevat de trampoline meer veren en zijn deze bovendien langer. Dit zorgt voor meer springplezier en een grotere perfect jump area.

Het Airflow PRO Springdoek laat 150% meer lucht door. Dit resulteert in beter springcomfort en hoger & soepeler springen! De Airflow Pro springmatten zijn ook iets groter: ze hebben een extra flap die over de triangels deels over de veren heen valt. Daardoor krijg je meer bescherming/afdekking van de trampolineveren, dus meer veiligheid.

• Doordat de Twinspring Gold veren schuin staan zijn ze extra lang en soepel zonder dat dit ten koste gaat van het springoppervlak.
• Door de rechthoekige vorm kan je over de hele lengte van de trampoline heerlijk springen!
• Extra veilig door de dikke PVC-beschermrand.
• Het gepatenteerde frame is eenvoudig te monteren en plaatsen.
• Het gepatenteerde frame bestaat uit een sterk profiel van 120×60 mm.
• Super stil frame.
• Extra lange levensduur van de beschermrand door een onder en bovenlaag van wel 0,55 mm dik PVC!

Specificaties:
Afmeting: 410 x 250 cm,

Hoogte: 12 cm
Product gewicht: 115 kg
Test gewicht: 600 kg
Aantal veren: 104 stuks
Rand: 410 mm breed en 30 mm dik
Buisdikte: 120 x 60 x 2.0mm

Garantietermijnen:
Trampolineframe 10 jaar, veren 5 jaar, beschermrand en springdoek 2 jaar.

Gewicht 115 kg
Kleur

, ,

Merk

Soort

Vorm

Terug naar boven