Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene informatie:
Binnenenbuitenspeelgoed.nl is onderdeel van Firma Roesink, gevestigd an de Bathmenseweg 22 in Lettele  K.V.K nummer 38009456, BTW nummer NL001647715B95,  IBAN NL20RABO00146205758

Koopovereenkomst:
Kopen bij binnenenbuitenspeelgoed.nl doet u veilig via Internet bankieren bij uw bank of u betaald bij ons in de winkel contant of per pin. Op het moment dat de orderbevestiging per e-mail is verstuurd aan de klant is de koopovereenkomst tussen binnenenbuitenspeelgoed.nl en de koper tot stand gekomen. Binnenenbuitenspeelgoed.nl behoudt zich het recht voor artikelen die niet binnen 8 dagen na het tot stand komen van de koopovereenkomst zijn betaald, te verkopen aan een andere klant.

Prijzen:
Alle prijzen zijn inclusief BTW  en exclusief andere heffingen van overheidswege en exclusief verzendkosten. Alle aanbiedingen van Binnenenbuitenspeelgoed.nl zijn vrijblijvend. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten. Zetfouten blijven te allen tijde voorbehouden

Veilig betalen:
Bij Binnenenbuitenspeelgoed.nl kunt u veilig betalen met iDEAL.

Verzendtarieven:
Pakketten 0 – 10 kilo  € 5,99
Pakketten 10 – 20 kilo  € 12.50
Pakketten 20 – 30 kilo €19.50
Pakketten 30 – 50 kilo €27.50
Pakketten meer dan 50 kg met afwijkende afmetingen €57.50 (bijvoorbeeld schommels)
Pakketten naar België of Duitsland 0 – 10 kilo € 7.50
Pakketten naar België of Duitsland 10 – 30 kilo € 12.00
Pakketten naar België of Duitsland 30 – 250 kilo  € 95.00

Extra kosten van een nalevering (deellevering) worden door de koper gedragen. Binnenenbuitenspeelgoed.nl hanteert een maximale levertermijn van 30 dagen. Na de maximale levertijd van 30 dagen heeft koper het recht de overeenkomst zonder opgaaf van reden te ontbinden en zal het geld worden teruggestort.

Levertijden

Wanneer u op een werkdag voor 14.00 uur bestelt, versturen wij uw bestelling dezelfde werkdag. (mits op voorraad. Als een artikel niet voorradig is nemen wij z.s.m. contact met u op vooroverleg.)  In de regel wordt uw bestelling de volgende werkdag bij u aangeboden.  De levering van groot speelgoed (o.a. trampolines, speeltoestellen, speelhuisjes, schommels) kan  langer duren. Dit varieert van enkele dagen tot 2 á 3 weken, afhankelijk van het artikel en de regio waarin bezorgd moet worden.

Wij leveren op het opgegeven afleveradres af.  Vermeld tijdens het registreren altijd een telefoonnummer waarop u overdag bereikbaar bent voor eventuele vragen over uw bestelling.

Alle levertijden gelden als indicatie en niet als fatale termijn. Binnenenbuitenspeelgoed  is nimmer aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden.

Retourneren

Retourneren van gekochte artikelen:

Wij vinden het oprecht vervelend wanneer uw aankoop niet aan uw verwachtingen voldoet.  Daarom kunt u goederen in onbeschadigde verpakking binnen 30 dagen terug sturen.  U ontvangt dan uw geld terug m.u.v. de verzendkosten.  Op artikelen welke kosteloos zijn verzonden worden de door ons gemaakte verzend kosten  alsnog berekend. Dit verrekenen wij direct met het terug te betalen bedrag van de geretourneerde goederen. De kosten van retour zenden zijn vanzelfsprekend voor uw eigen rekening.

 

Beschadigd artikel:

Indien u een beschadigd artikel heeft ontvangen of een (onder)deel defect is, neem dan contact op met ons. Wij bespreken met u hoe het probleem verholpen kan worden.

 

Retour procedure:

Bij het retour zenden van artikelen die besteld zijn via onze webshop, hanteren wij de volgende procedure:

1) Neem contact op met ons om een retourformulier aan te vragen.

2) Vul het retourformulier volledig in.

3) Stop de betreffende artikelen samen met het retourformulier en de pakbon in één verpakking.

4) Ga naar het postkantoor en verzend het pakketje naar onderstaand adres.

5) Bewaar het verzendbewijs* zorgvuldig.

*Stuur  uw artikelen altijd  retour via het postkantoor. U ontvangt dan een verzendbewijs. Zo is het mogelijk om uw retourzending te volgen

6) Na ontvangst van uw zending storten wij, bij akkoord, het terug te ontvangen bedrag binnen 5 werkdagen terug op uw  bank rekening.

 

Groot buitenspeelgoed retour:

Het bezorgen van groot buitenspeelgoed brengt veel kosten met zich mee, zo ook het retour halen. Neem  voor het retour halen van deze producten contact met ons op om een afhaalafspraak te maken.  Zorg ervoor dat de zending ingepakt op afgesproken datum en locatie gereed staat voor de chauffeur.

Uw aankoop zelf terug brengen mag ook op onderstaand adres. U bespaart  hiermee uw verzendkosten.  Neem vooraf wel contact met ons op en vergeet uw aankoopbon niet. Terug te betalen bedragen boven €50.00 maken wij per bank op uw rekening over.

Terug naar boven