Berg Elite

Kies je voor de Berg Elite, dan kies je voor een oerdegelijk Nederlands kwaliteitsproduct. Berg maakt al jaren lang kwaliteitstrampolines en de Elite is de beste Berg trampoline. Het dikke stalen frame, onverwoestbare randkussens en Twinspring Gold veren garanderen dat een Elite trampoline voor jarenlang speelplezier zorgt voor jong en oud.

Natuurlijk heeft de Elite trampoline het AirFlow Pro springdoek. Deze laat meer lucht door en zorgt dus voor minder weerstand en laat je hoger springen. Bovendien is het AirFlow Pro doek voorzien van een overlap die over de veren valt. Dit zorgt voor extra veiligheid omdat je minder snel tussen de veren kunt komen.

Weet jij al hoe jouw trampoline er uit moet zien? Wil je een ronde, ovale(Grand) of rechthoekige (Ultim)trampoline? En hoe hoog wil je de trampoline hebben? Wellicht ga je voor een trampoline op poten, deze is eenvoudig te verplaatsen. Of wil je liever een grotendeels ingegraven trampoline met lage opstap? Dan is de InGround de trampoline die je zoekt. Wil je een volledig ingegraven trampoline met minimale opstap? Dan is de FlatGround de juiste keuze.

Terug naar boven