Berg Buddy’

Lekker toeren in de buitenlucht op je eigen racemonster, welk kind droomt er niet van! Op onze skelters voor kinderen vanaf 4 jaar worden ze al op jonge leeftijd behendig op de weg. De oerdegelijke luchtbanden, pedalen, schommelas en remmen zorgen voor comfortabel rijgemak, een 100% veilige skelter en garanderen jarenlang speelplezier. De spannende kleurencombinaties maken het een blikvanger op de weg.

Skelter voor 4 jaar en ouder

Skelters zijn er in verschillende soorten. Een skelter voor 4 jaar en ouder is afgestemd op de maten van basisschoolkinderen: 4 t/m 12 jaar. Het stuur en de stoel zijn verstelbaar, waardoor hij met je meegroeit. In ons assortiment vind je 4 uitvoeringen van de Berg skelter vanaf 4 jaar: – de Berg Rally Pearl, – de Berg Rally Orange, – de Berg Buddy B-Orange en – de Berg Rally Force. De Berg Buddy B-Orange is zelfs geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Ze hebben allemaal een kleurrijke look en vormen een spannende kleurencombinatie als de kids ermee door de wijk rijden.

100% veilig buitenspelen

Veilig buitenspelen staat voorop bij Binnenenbuitenspeelgoed.nl. Onze skelters vanaf 4 jaar worden uitvoerig getest en gecheckt voordat ze ons magazijn verlaten. Alle skelters zijn voorzien van:

● oerdegelijke luchtbanden voor het beste rijcomfort
● een veilige en stabiele schommelas
● verstelbare stoel en verstelbaar stoer
● een BFR-systeem, waarmee met de pedalen kunt remmen, maar ook direct na stilstand achteruit rijdt

Onze montageservice voor skelters vanaf 4 jaar

Om je kinderen veilig de weg op te kunnen sturen, moet je zeker weten dat elk schroefje en boutje van de nieuwe skelter op de juiste plek zit. Wij monteren hem graag voor je. Hiervoor rekenen we geen extra kosten, wij laten jouw kids immers ook graag met een gerust gevoel de weg op gaan! Voorwaarde is wel dat je de skelter dan komt afhalen. Liever zelf aan de slag? Met onze simpele handleiding heb je je skelter vanaf 4 jaar binnen een uurtje in elkaar!

Toont alle 7 resultaten

Berg Buddy B-Orange

329,00489,00

Berg Buddy Cross

339,00499,00

Berg Buddy Jeep

379,00539,00

Berg Buddy Lime

309,00479,00

Berg Buddy Lua

329,00

Berg Skelter aanhanger L Buddy

119,00

Trekhaak Berg Buddy

15,00
Terug naar boven