Aanbieding
Berg Champion Flatground trampoline 380 Sport 1.049,00
Douglas schommel B 699,00899,00

Berg Champion Flatground trampoline Airflow Pro 430 Sport

Een trampoline die je nauwelijks ziet? De Champion Flatground wordt op gelijke hoogte met je tuin ingegraven.

Beschikbaar via nabestelling

1.159,00

Wis selectie
De BERG Flatground Champion is een trampoline met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast is het een weerbestendige en duurzame trampoline die heel het jaar buiten kan staan. De BERG Flatground Champion voldoet aan de strenge kwaliteits- en veiligheidseisen van BERG (TUV , AIB en CE)Weersbestendig:
Na een regenbui gelijk weer springen! Het frame heeft een speciale toplaag van zink, waardoor de trampoline roestbestendig is aan de binnen- en buitenkant. In de beschermrand zit schuim dat geen water opneemt en de rand is voorzien van een water afvoersysteem.
TwinSpring Gold veren
BERG Toys heeft een unieke veer ontwikkeld, de TwinSpring Gold. Door de diagonaal geplaatste opstelling beschikt de Berg Champion over 30% meer veren dan normaal.  Hiermee wordt de springenergie geleidelijk opgebouwd. Door deze veer zijn de krachten op het lichaam lager. Dit maakt dat de sprong hoger, veiliger en comfortabeler is. De TwinSpring Gold veren gaan door de goudkleurige  roestwerende beschermlaag jarenlang mee.

Veilige Beschermrand:
De BERG Champion heeft een extra brede en dikke beschermrand. De veren zijn helemaal afgedekt en het ronde frame is volledig afgeschermd. Op en top veilig en klaar voor gebruik.

Springmat AirFlow PRO
Deze springmat is 150% meer luchtdoorlatend t.o.v. een standaard springmat. Dit zorgt voor minder weerstand op de mat tijdens het springen, waardoor je hoger springt. De Airflow Pro springmatten zijn ook iets groter: ze hebben een extra flap die over de triangels deels over de veren heen valt. Daardoor krijg je meer bescherming/afdekking van de trampolineveren, dus meer veiligheid. De veren zijn met driehoeksogen aan het springdoek bevestigd en maar liefst 8 maal doorgestikt.

LET OP: GEEN SAFETYNET, WEL VEILIG! Per 1 januari 2021 ben je verplicht een veiligheidsnet bij je trampoline te plaatsen. Uitzondering hierop zijn de trampolines die helemaal gelijk met de grond worden ingegraven, de zogenaamde Flatlavel of Flatground trampolines. Wel raden wij aan een valdempende ondergrond rondom de trampoline te plaatsen. Deze moet samen met de beschermrand van de trampoline minimaal één meter zijn.

Specificaties:
Diameter: 430 cm
Test gewicht: 600 kg
Aantal veren: 120 stuks
Rand: 400 mm breed en 30 mm dik
Buisdikte: 120 x 40 x 2 mm

Garantietermijnen:
Trampolineframe: 10 jaar en beschermrand, springdoek: 2 jaar en veren: 5 jaar

Gewicht 109 kg
Kleur

, ,

Merk

Soort

Vorm

Terug naar boven